Barça

El nou protocol a la llotja

El president de la Generalitat, Quim Torra, va ser un dels convidats a la llotja del Camp Nou en el partit contra la Real Sociedad en l’última jornada de lliga. Un dels aspectes que van sorprendre és que no va estar situat al centre de la llotja, l’habitual espai ocupat pels presidents de la Generalitat quan acudien a l’estadi. Qui va ocupar aquest lloc va ser el president del club, Josep Maria Bartomeu, que ahir va deixar molt clar que no cal veure cap polèmica en aquest fet en una entrevista a Catalunya Ràdio: “Fa uns mesos vam decidir canviar el protocol de la llotja, i a partir d’ara el president del Barça serà qui presidirà els partits del Barça. El president Quim Torra tindrà un lloc d’honor, tal com passava abans i com passa amb el president del Parlament o l’alcaldessa de Barcelona.”

D’altra banda, va tornar a defensar la posició adoptada pel club durant el procés que es viu a Catalunya. “Nosaltres defensem la llibertat d’expressió, el dret a decidir i que el soci s’expressi com vulgui dins i fora de l’estadi. Estem en contra del 155, volem que hi hagi govern i ens alegrem que hi hagi un nou president.” I de l’expresident Rosell va insistir que la situació que viu de presó preventiva és “absolutament injusta i injustificada”. Ahir se li va tornar a denegar la llibertat. L’Audiència hi continua veient risc de fuga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)