Barça

Rosell demana la llibertat i diu que “en cap cas” fugirà

Justícia. L’ex-president del Barça ha declarat aquest matí sobre el presumpte blanqueig de 15 milions d’euros pels drets televisius de la selecció del Brasil i reiterat la seva petició de llibertat

Sandro Rosell, que porta un any en presó preventiva a Soto del Real, ha tornat a demanar a la jutge Carmen Lamela, aquest cop en persona, que el deixi en llibertat ja que, ha assegurat que “en cas cap” fugirà a l’estranger, segons ha explicat el seu advocat Andrés Maluenda a la sortida de l’Audiencia Nacional, on Rosell ha declarat aquest matí. El lletrat ha afirmat que la citació de la jutge era per uns “pretesos fets nous” al voltant “d’un préstec” que l’expresident blaugrana ja havia tornat i sobre el qual, segons Maluenda, ja havia donat explicacions. Rosell ha aprofitat la declaració per demanar la seva posada en llibertat un cop més, ja que el risc de fugida i la fortuna a l’estranger són “inexistents”. Maluenda ha assegurat que han aportat “escrits i proves” per demostrar que no hi ha “ni un cèntim” de Rosell a l’estranger. Cal recordar que la setmana passada la jutge ja va denegar la petició de l’ex-president blaugrana en considerar que podria fugir de l’estat espanyol i instal·lar-se en un altre país.

Rosell està en presó preventira per un presumpte blanqueig de 15 milions d’euros dels drets televisius de la selecció brasilera. L’ex-president del Barça va fer d’intermediari entre la Confederació Brasilera de Futbol i el grup àrab ISE per a la venda dels drets , contracte que es va signar l’any 2006. Segons l’acusació, hauria introduït cinc anys després els diners venent de manera simulada una empresa seva, Bonus Sports Marketing. El seu advocat va veure fa uns dies com la sala penal de l’Audiència Nacional rebutjava per onzena vegada la petició de llibertat de l’ex-màxim dirigent blaugrana. La fiscalia manté que hi ha un alt risc de fuga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)