Barça

Messi: “Cada cop tinc més clar que a Europa el Barça serà el meu únic club”

Negociacions. L’argentí i Samuel Umtiti no es veuen en altres clubs, segons han explicat en entrevistes a mitjans estrangers

  • VÍDEO: Entrevista a Leo Messi

Leo Messi ha deixat clar avui que no es veu en un altre club europeu. “Cada cop tinc més clar que a Europa el Barcelona serà el meu únic lloc. A Argentina m’agradaria jugar sis mesos o uns partits a Newell’s. De petit tenia el somni de jugar a El Coloso. Em va quedar l’espina de jugar al camp de Newell’s”, ha relatat en una entrevista a Canal 13, en què ha ressaltat també que ja enyoren Andrés Iniesta i les ganes de guanyar el Mundial amb Argentina. “Canviaria algun títol del Barça per guanyar-lo amb la selecció perquè no ho he fet. Sempre vull més, guanyar tots els títols i amb la selecció un títol. Si guanyés el Mundial seria especial, una cosa única, ho canviaria tot.”.

L’argentí no ha estat l’únic jugador del Barça que en les últimes hores ha parlat de futur. La negociació per a la renovació de Samuel Umtiti va pel bon camí, tal com ha explicat el jugador a L’Equipe. “Volia una negociació, que ja he pogut tenir. He estat molt clar sobre què volia. Estic en un club que m’ha permès fer realitat el somni de jugar-hi. Tinc contracte en vigor, així que per a què marxi, o em fan fora o sóc jo qui decideix marxar.” Les declaracions les ha fet entre rialles, que el mitjà francès interpreta com una clara mostra de voler quedar-se, malgrat que la clàusula baixa havia obert la porta a rumors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)