Barça

Encara no està definit que Samper faci la pretemporada

Mercat. El migcampista català manté el desig de jugar en el Barça després d’haver marxat cedit les dues últimes temporades, però encara no està definit què passarà amb ell a l’estiu

Acaba la temporada, arriba el torn perquè les secretaries tècniques comencin a perfilar les plantilles de l’exercici vinent. És l’hora de donar baixes, de negociar altes o de fer pujar jugadors dels filials als primers equips. Josep Maria Bartomeu va avisar fa uns dies que fins al mes de juliol no es començaria a parlar de fitxatges, però és evident que la direcció esportiva ja fa temps que està treballant en la planificació de la segona temporada de Valverde al primer equip. De fet, el mateix tècnic va explicar que Carles Aleñá tindria fitxa del primer equip i que la intenció era que també la tingués Oriol Busquets, però que volien veure primer com evolucionava la seva lesió.

Qui també està pendent del seu futur és Sergi Samper. El club veu amb bons ulls que pugui fer la pretemporada amb el primer equip, però ara per ara encara no se sap segur si això serà així. El migcampista manté que el seu principal desig és jugar al Barça perquè és el club de la seva vida, on s’ha format després de passar per totes les categories inferiors, però sap perfectament com n’és de complicat això avui en dia. Sense anar més lluny, el curs passat va fer la pretemporada amb el primer equip, però Ernesto Valverde va recomanar-li que marxés cedit perquè no tindria oportunitats tenint en compte la massiva presència de migcampistes en la plantilla. Ara bé, a l’hivern va marxar Mascherano, Iniesta ja és fora i alguns dels jugadors transferibles com ara André Gomes i Denis Suárez juguen al centre del camp i caldrà veure què passa amb tots ells. Però també és cert que Aleñá puja al primer equip, que Busquets també figura entre els candidats a ascendir i que hi ha l’opció d’Arthur. Per tant, encara no hi ha cap decisió presa sobre si Samper farà la pretemporada i la gira amb el primer equip. Actualment, segueix treballant a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per recuperar-se completament de la lesió que es va fer al gener. Va tenir un trencament del peroné i del lligament del turmell esquerre.

Malgrat que sempre ha volgut triomfar com a blaugrana, Samper no és un futbolista que vegi de mala gana haver de buscar-se la vida fora del club per gaudir jugant a futbol. Amb dos anys més de contracte encara, les dues últimes temporades ha jugat cedit al Granada i al Las Palmas, on, per desgràcia, no ha tingut gaire sort, sigui pels constants canvis d’entrenador, sigui per les lesions.

PLANTILLA

Hi ha hagut i pot haver-hi baixes al mig del camp, però també algunes altes

DUBTES

Encara no està decidit que faci la pretemporada i la gira amb el primer equip

SAMPER

El jugador segueix treballant per recuperar-se i estar al màxim a l’estiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)