‘Hat trick’ de Messi contra Haití

Amistós. L’estrella del Barça es mostra fi en la preparació del Mundial fent tres gols i una assistència en el 4-0 d’Argentina

• VÍDEO: Resum de l'amistós entre Argentina i Haití (4-0)

Argentina ha fet un amistós contra Haití a La Bombonera abans de viatjar a Barcelona per preparar el Mundial. Messi ha estat la gran estrella en el 4-0 en fer tres gols i una assistència.

El rival era molt dèbil, però Messi no ha tingut pietat. El blaugrana ha encetat el marcador després d’un penal molt clar en el minut 17 i la resta de gols no s’han produït fins a la segona part. L’argentí ha aprofitat el rebot d’una aturada del porter per fer el segon en el 58’ i vuit minuts més tard ha arribat perfectament des de la segona línia per aprofitar una bona jugada de Di María. Sense temps a respirar ha servit una pilota en profunditat a Agüero, que no ha perdonat el 4-0. Tres gols en onze minuts per a alegria dels 50.000 espectadors que no s’han volgut perdre la selecció. “Tothom té molt de respecte per a aquesta samarreta, però a nivell de grup ens falta molt encara. No som candidats, però estem entrenant al màxim, tenint bons jugadors que s’estan preparant per jugar contra qualsevol rival. En un mundial gairebé mai s’imposa la lògica i només hem de pensar en guanyar el primer partit, que és el que ens donarà tranquil·litat. Que ningú dubti que ho deixarem tot al camp”, ha explicat Messi.