Barça

Castro: “No tenim cap motiu per pensar que Lenglet no seguirà”

Mercat. El president del Sevilla nega cap acord amb el Barça pel francès i revela que estan negociant una renovació amb pujada de clàusula

El president del Sevilla, José Castro, ha sortit al pas de les informacions sobre un acord del Barça amb el central Lenglet. “No tenim cap constància que Lenglet tingui un acord amb un club ni tenim cap motiu per pensar que Lenglet no segueixi la pròxima temporada. Com a mínim a dia d’avui. Poden sortir les notícies que surten, que les reunions que hem tingut han estat per millorar-li el sou i pujar la clàusula. En els pròxims dies hem quedat per seguir-ne parlant i en cap moment ens han parlat d’un altre club o alguna oferta. Ni per boca del representant ni per cap club.” Malgrat les paraules del màxim dirigent sevillista, L’Esportiu informa avui de l’entesa total amb el jugador, que signarà un contracte per cinc anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)