Barça

El gran líder

L’enèsima exhibició. Leo Messi va fer un ‘hat-trick’ en el fàcil triomf de l’‘albiceleste’ contra Haití, abans de viatjar cap a Barcelona, on ja a partir d’avui els de Sampaoli continuaran preparant el mundial

Primer de penal, després aprofitant el rebuig del porter i, per acabar, gràcies a una passada de Pavón. D’aquesta manera, Leo Messi, que també va donar una assistència a Agüero, va completar un trio de gols en el fàcil compromís de la selecció argentina contra Haití –el 47è que fa, sumant els 41 que acumula com a blaugrana–, abans de tornar a Barcelona, on ja a partir d’avui i fins al proper 8 de juny, l’albiceleste continuarà preparant el mundial. El de La Bombonera, davant de 50.000 espectadors i on, com tots els seus companys, Messi va poder “sentir l’estima de tots, no com altres vegades”, segons paraules del mateix davanter blaugrana, va ser el penúltim amistós abans de la cita de Rússia, ja que el 9 de juny els de Sampaoli jugaran a Israel, just una setmana abans de l’esperat debut, contra Islàndia, a Moscou.

“Tots anem a Rússia a buscar el mateix, és el nostre somni, el del país. No som favorits però estem molt bé, entrenant-nos al màxim i millorant dia a dia. Tenim jugadors i ens estem fent forts per lluitar de tu a tu amb qualsevol”, va comentar en acabar el partit Messi, que amb aquests tres gols no fa altra cosa que consolidar-se, encara més, com el màxim golejador de l’albiceleste, amb un total de 64 dianes.

Tot i no veure’s com una de les seleccions favorites, a ningú se li escapa que per a Messi sortir campió de Rússia està entre les seves aspiracions i ho té entre cella i cella, com ell mateix s’encarrega de recordar: “En un mundial gairebé mai es dona la lògica. Nosaltres hem de centrar-nos a guanyar el primer partit, que és el més important, ja que ens donaria tranquil·litat. Que ningú tingui dubtes que ho deixarem tot, com sempre ens demana la gent. Hi anem amb una gran selecció que s’està fent forta com a equip i en individualitats; estem davant d’una gran oportunitat i anem a buscar-ho.” Fa quatre anys, al Brasil, es va quedar a només un pas, en perdre en la final contra Alemanya. Ara ho tornarà a intentar, i per ambició no quedarà.

També Sampaoli va parlar del crac blaugrana i en va destacar la seva capacitat de lideratge: “S’ha vist com ha jugat. A més, s’entrena molt bé, com un líder que vol que l’equip segueixi una línia. Va acabar la temporada i al cap de os dies ja era aquí. Se’l veu molt entusiasmat.”

LA FRASE

Tots anem a Rússia a buscar el mateix, és el nostre somni, el del país. No som favorits però ens estem fent forts per lluitar de tu a tu amb qualsevol

LA DADA

47
‘hat-tricks’
ja suma Messi. Sis d’aquests, amb la seva selecció, en què és el màxim golejador, amb 64 dianes.

Mascherano ja encapçala el rànquing de partits jugats

X.S.

L’exblaugrana Javier Mascherano, que va abandonar el Barça en l’últim mercat d’hivern per fitxar pel Hebei Fortune xinès, també va viure un dia per al record contra Haití, ja que es va convertir en el jugador amb més partits disputats amb la selecció argentina, amb un total de 143. Als 33 anys –en farà 34 poc abans que comenci el mundial, el proper 8 de juny–, el Jefecito va superar en aquest rànquing Javier Zanetti i va rebre una samarreta emmarcada amb el dorsal 143 de mans de Claudio Tapia, el president de l’AFA. Messi ja és el tercer amb més partits (123).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)