Barça

Gran debut de l’aleví A

LaLiga Promises. L’equip que dirigeix Marc Serra va iniciar la seva participació en el prestigiós torneig que es juga a Vila-real amb quatre victòries en quatre partits

L’aleví A del Barça va començar ahir de manera brillant la seva participació en la Liga Promises, el prestigiós torneig de la categoria que es disputa a Vila-real i en què s’enfronten els equips alevins de tots els clubs de primera divisió.

El conjunt que dirigeix Marc Serra, enquadrat en el grup A, va passar a vuitens de final com a primer de grup, sumant quatre victòries en el quatre partits que va disputar i sense encaixar ni un gol. El Barça va obrir el torneig derrotant per la mínima el Deportivo amb un gol de cap d’Alexis i posteriorment va aconseguir el mateix resultat (1-0) contra el Sevilla, amb gol d’Héctor. Ja a la tarda, va golejar la Real Sociedad (3-0), amb gols de Marc Guiu, Iván i Jan Quiles, i més tard també va derrotar el Celta (1-0), amb un altre gol d’Iván Rodríguez.

El Barça, que és l’actual campió del torneig, jugarà el seu partit de vuitens de final avui a les 12 del migdia contra l’Alavés. En cas de victòria, jugaria els quarts de final a la tarda. Diumenge es disputen les semifinals i la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)