Barça

L’aleví A blaugrana supera l’Alavés (2-0) i ja és als quarts de final

LaLiga Promises. El conjunt que entrena Marc Serra s’ha desfet del conjunt vitorià amb gols de Jan i d’Ivan Rodríguez i aquesta tarda, contra el Sevilla, es jugarà el passi a les semifinals del torneig que s’està disputant a Vila-real

Després d’un debut per emmarcar en aquesta nova edició de LaLiga Promises, amb quatre victòries en els quatre partits que va disputar divendres en la fase de grups, l’aleví A del Barça s’ha classificat aquest migdia per als quarts de final del torneig que s’està disputant a la ciutat esportiva del Vila-real. El conjunt que entrena Marc Serra ho ha fet superant l’Alavés, gràcies als gols de Jan en la primera part i d’Ivan Rodríguez en la segona, i amb molta més superioritat de la que indica el resultat, ja que ha tingut el partit controlat en tot moment i fins i tot ha estavellat dues pilotes als pals. Aquesta mateixa tarda (a les 6), contra el Sevilla, els blaugrana buscaran el passi a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)