Barça

La desena Promises, al sac

Campions. El Barça fa una molt bona final i s’imposa a l’Espanyol en la final gràcies a un gol solitari d’Iván Rodríguez, que ha donat el desè campionat per a la història del club

L’aleví A del FC Barcelona va aconseguir el títol de La Liga Promises després d’imposar-se en la final a l’Espanyol gràcies a un gol d’Iván Rodríguez, que va aprofitar una assistència de Pau Prim per definir amb una rosca perfecta imparable per al porter de l’Espanyol. El conjunt entrenat per Marc Serra va fer una molt bona final i es va mostrar clarament superior al seu rival blanc-i-blau, tant pel que fa al joc com a les ocasions. El Barça va suar de valent per adjudicar-se el campionat després d’arribar a la final després d’imposar-se en les semifinals al Deportivo en la tanda de penals (4-3) després d’acabar el partit amb empat a un.

El domini blaugrana en aquesta competició és aclaparador. De fet, La Liga Promises aconseguida ahir contra el rival ciutadà suposa la desena per a la història del Barça. A més, dels últims vuit campionats de La Liga Promise, els culers n’han guanyat set: Colòmbia 2015, Miami 2015, Tenerife 2016, Vila-real 2017, Nova York 2017, Arona 2017 i Vila-real 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)