Barça

Caparrós encara confia a poder retenir Lenglet

Mercat. El director esportiu del Sevilla es mostra convençut que el central francès es quedarà a la capital andalusa “gairebé segur”. El jugador s’espera a parlar amb Machín, però té un acord amb el Barça

“A hores d’ara, no hi ha ningú que hagi parlat directament amb ningú del club per interessar-se per ell. Està molt a gust al club. A mi m’ha sorprès tenint en compte com és de jove i la personalitat que té. Té les coses molt clares, sap que té moltíssim recorregut i que el Sevilla és el club que li pot donar aquestes oportunitats per poder marxar quan tingui més maduresa. Disfrutarem, gairebé segur, d’un magnífic futbolista el curs que ve.” Amb aquestes paraules, a Radio Sevilla, el director esportiu del club andalús, Joaquín Caparrós, es va mostrar convençut que Clément Lenglet no marxarà per fitxar pel Barça. Tot i això, el central francès, que s’espera a parlar amb el nou tècnic del conjunt de Nervión, Pablo Machín, té un acord amb el club blaugrana i ja hauria pres la decisió de canviar el Pizjuán pel Camp Nou. Per la seva banda, la intenció del Barça és esperar-se a parlar amb el Sevilla fins a l’1 de juliol, per intentar negociar un traspàs, tot i que no descarta pagar la seva clàusula de rescissió, que és de 35 milions d’euros.

Caparrós, però, va insistir que, de moment, el millor per al jugador seria continuar al Sevilla: “Li he posat com a exemple Dani Alves i altres futbolistes de gran nivell que van passar també pel Sevilla, com han anat creixent i madurant al Sevilla, en una entitat important a escala europea i mundial. S’ha de saber escollir el club i el moment, i Lenglet és un noi molt preparat i intel·ligent.” El francès, que el 17 de juny farà 23 anys, va arribar al Sevilla en el mercat d’hivern del 2017 procedent del Nancy per 4,5 milions d’euros, i s’ha convertit en una peça clau al Pizjuán. És el sevillista que ha disputat més minuts aquest curs.

LES FRASES

Ningú ha parlat amb el club per interessar-se per ell. Disfrutarem, gairebé segur, d’un magnífic futbolista el curs que ve
Li he posat l’exemple de Dani Alves. S’ha de saber escollir el club i el moment
Joaquín Caparrós
DIRECTOR ESPORTIU DEL SEVILLA

Digne, en l’òrbita del Bayern de Munic, segons ‘Kicker’

X.S.

El lateral del Barça Lucas Digne interessa al Bayern de Munic, segons la revista alemanya ‘Kicker’, que explica que el francès és un candidat a ocupar el lloc de Juan Bernat, a qui el conjunt bavarès té previst posar en el mercat. El Bayern estaria disposat a pagar fins a 17 milions d’euros per Digne, que va arribar al Camp Nou fa dos anys per una quantitat similar, 16,5 milions d’euros. Amb 24 anys –en farà 25 al juliol–, Digne té contracte fins al 2021, amb una clàusula de 100 milions, i durant aquestes dues temporades al Barça sempre ha estat a l’ombra de Jordi Alba al lateral esquerre, tant amb Luis Enrique com amb Valverde, amb un registre de 47 partits disputats (36 com a titular). Si marxés, el club li hauria de buscar un substitut, o mirar cap al filial, ja que Alba quedaria com l’únic lateral esquerre de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)