Barça

Messi, el segon esportista més ben pagat del món

Futbol. El crac blaugrana ha ingressat 111 milions de dòlars en l’últim any, tres més que Cristiano Ronaldo, segons la llista Forbes, que torna a liderar Mayweather i en la qual no apareix cap dona

Leo Messi ha estat el segon esportista més ben pagat del món en aquest últim any, segons la revista Forbes. El futbolista argentí ha cobrat 111 milions de dòlars després de la renovació amb el Barça, a més dels contractes publicitaris amb diverses marques. El crac blaugrana només té per sobre el boxejador Floyd Mayweather, que ha guanyat 285 milions de dòlars i que ha liderat el rànking quatre vegades en els últims set anys. Per darrera de Messi apareix Cristiano Ronaldo, que els últims anys havia estat per sobre de l’argentí, i Neymar és cinquè, després d’escalar 13 posicions gràcies al seu fitxatge pel Paris Saint-Germain l’estiu passat. Segons la llista, el portuguès ha ingressat uns 108 milions d’euros en els últims dotze mesos mentre que l’ara jugador del PSG n’ha ingressat 90.

Cal destacar, a més, que entre els cent esportistes més ben pagats del món l’últim any no hi ha cap dona. És el primer cop que passa des que en el 2010, la llista es va ampliar a, com a mínim, 50 noms. La tennista Serena Williams va ser a la llista l’any passat però els seus ingressos han descendit des dels vuit milions de dòlars fins els 62.000 dòlars després a causa del seu embaràs i el naixement de la seva filla el setembre passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)