Barça

Aleñá estarà tres mesos i mig de baixa

Futbol. El blaugrana ha estat operat aquest migdia de la ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta i es perdrà la pretemporada amb el primer equip

Carles Aleñá, jugador del Barça B que la temporada que ve tindrà fitxa del primer equip, ha estat operat amb èxit de la ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer en l’últim partit de la temporada amb el filial blaugrana i estarà uns tres mesos i mig de baixa, segons han comunicat els serveis mèdics del FC Barcelona.

El futbolista de Mataró ha estat operat pels doctors Sakari Orava i Lasse Lempainen a Turku (Finlàndia), que ja van operar Thomas Vermaelen i Ousmane Dembélé

Aquesta lesió impedeix a Aleñá, el jugador més utilitzat pel Gerard López i Garcia Pimienta en el filial aquesta temporada, participar en la pretemporada del primer equip, tal i com tenia previst Ernesto Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)