Barça

S’avança l’inici de la pretemporada

Barça. El cos tècnic d’Ernesto Valverde ha decidit començar el dimecres 11 de juliol

El cos tècnic del FC Barcelona ha decidit avançar l’inici de la pretemporada 2018/19 i, l’equip blaugrana tornarà a la feina el proper dimecres, 11 de juliol. Aquell dia, els jugadors que no han participat en el mundial, a Rússia, estan citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar les proves físiques i mèdiques. La resta de futbolistes internacionals s’incorporaran progressivament. Amb els disponibles, doncs, dijous 12 de juliol es començarà el treball de camp, en una doble sessió de matí i tarda amb horaris encara per confirmar. Gira nord-americana, fins al 4 d’agost, amb tres partits amistosos i una estada a la seu de Nike. El cos tècnic del primer equip, amb Ernesto Valverde al capdavant, ha decidit avançar l’inici de la pretemporada 2018/19 i, finament, l’equip tornarà a la feina el proper dimecres 11 de juliol. Aquell dia, els jugadors que no han participat en la Copa Mundial de la FIFA, a Rússia, estan citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar les habituals proves físiques i mèdiques. La resta de jugadors internacionals s’aniran incorporant a l’equip progressivament. Amb els disponibles, doncs, dijous 12 de juliol es començarà el treball de camp, en una doble sessió de matí i tarda amb horaris encara per confirmar.

L’equip viatjarà el 24 de juliol a Beaverton (Oregón) per fer una estada de tres dies a la seu central de Nike. Aquest serà l’inici d’una gira nord-americana que finalitzarà el 4 d’agost. Durant aquests dotze dies als Estats Units el FC Barcelona disputarà tres compromisos amistosos: contra el Tottenham Hotspur, el 28 de juliol al Rose Bowl de Los Angeles; contra l’AS Roma, el dia 31 a l’AT&T Stadium de Dallas; i davant l’AC Milan el dia 4 d’agost al Levi’s Stadium de Santa Clara. Aquests partits s’emmarquen en la International Champions Cup, competició que el conjunt blaugrana disputa per quarta temporada consecutiva. per finalitzar la gira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)