Barça

Riqui Puig ja està blindat

Renovació. La jove perla del planter del Barça va signar ahir el nou contracte que el lliga amb el club fins al 30 de juny del 2021. Tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

Riqui Puig, una de les perles del planter, va signar ahir la seva renovació amb el Barça. Signa per tres temporades, ampliables a dues més, i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

Riqui Puig ha estat una de les estrelles del juvenil que ha guanyat aquesta temporada la Youth League i ja va debutar amb el filial, equip amb el qual ha jugat tres partits. Habituals dels entrenaments del primer equip, té molts números de fer part de la pretemporada a les ordres d’Ernesto Valverde.

Riqui Puig estava molt feliç després de signar el nou contracte i reconeixia que havia rebutjat altres ofertes. “Si ets del Barça, no vols anar a un altre club. Vols triomfar en el Barça. Vols quedar-te aquí i no escoltar ofertes d’altres clubs”, deia el jugador blaugrana en declaracions als mitjans de comunicació del club. Deia Riqui Puig que sempre s’ha sentit identificat amb la filosofia del Barça. “Sempre m’ha agradat l’ADN Barça. Ens ha fet millors futbolistes i també ens fa millors persones”, explicava el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)