Barça

Supercopa a doble partit sí o sí

Reunió de la junta. El portaveu del club, Josep Vives, insisteix que volen disputar la final de la supercopa a dos partits perquè la competició ho estableix així i perquè no volen renunciar als recursos que es generen al Camp Nou

Josep Vives va insistir ahir que volen que la final de la supercopa d’Espanya es disputi a doble partit. “Estem conversant amb totes les parts per arribar a una entesa. Volem doble partit perquè la competició és així i no volem renunciar als recursos que podem obtenir per jugar un partit al Camp Nou”, va dir. El portaveu, això sí, va admetre que hi ha molts condicionats en aquesta ocasió per la prèvia del Sevilla, la gira del Barça i la celebració del mundial. Vives, que no va parlar del mercat, va assegurar que estan en consonància amb les paraules que Messi va dir sobre l’aposta pel planter, i en aquest sentit considera que a alguns jugadors els falta “perseverança i paciència” per acabar triomfant al primer equip.

En la reunió es va parlar de diversos aspectes en relació amb la imminent entrada en vigor de la nova gestió del retail, del licensing i del marxandatge del club, un cop recuperada l’explotació dels seus drets a partir de l’1 de juliol i també sobre la situació actual del procediment obert arran de l’acció contra el frau en el clàssic. El Barça ja s’ha posat a la disposició de la fiscalia anticorrupció, a través de la policia judicial, per compartir la informació necessària per desarticular la xarxa delictiva responsable de la revenda fraudulenta i de la falsificació de les entrades. Als 2.823 socis titulars dels abonaments ja els han notificat el plec de càrrecs i tenen 15 dies per formular al·legacions. La junta directiva va confirmar que no han estat sancionats per la UEFA pels incidents que van provocar aficionats del Chelsea, que sí que haurà de pagar 15.000 euros, i que ha quedat desestimada la demanda interposada per la UE Gramenet contra el FC Barcelona en reclamació, inicialment, del pagament de 500.000 euros en virtut del contracte de col·laboració esportiva de data 17 de juliol del 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)