Barça

Leo Messi obté el trofeu Aldo Rovira per sisè cop

Barça. L’argentí és el gran dominador d’aquesta distinció, que premia el millor blaugrana de la temporada i que ja ha guanyat sis vegades

El jurat del premi Aldo Rovira ha premiat Leo Messi com a millor jugador de la temporada 2017/18. L’argentí obté el guardó per segon any consecutiu i, amb sis nominacions, és de llarg qui domina el rànquing de les nou edicions del premi. El jurat està format pels directors de diaris esportius i responsables d’esports de mitjans de comunicació.

El premi Aldo Rovira va ser instaurat l’any 2010 en memòria del fill de l’exdirectiu Josep Lluís Rovira. A més de Messi (2010, 2011, 2013, 2015, 2017 i 2018) el premi l’han guanyat Abidal (2011), Mascherano (2014) i Luis Suárez (2016). A l’acte, celebrat a la llotja president Josep Suñol, hi han assistit també el president Josep Maria Bartomeu; Josep Lluís Rovira; el seu fill Borja, i el president de l’agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda. El trofeu, una estàtua realitzada per l’artista Montserrat Garcia Rius, s’entregarà a Leo Messi durant la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)