Barça

Estirada d’orelles a Piqué

Antoine Griezmann va ser protagonista en la presentació d’Éric Abidal. La decisió del francès de quedar-se en l’Atlético de Madrid i la manera d’anunciar-ho, en un reportatge produït per l’empresa de Gerard Piqué, encara no s’ha acabat de pair a can Barça. El vicepresident esportiu del club, Jordi Mestre, no va voler respondre a les preguntes dels periodistes sobre el tema. No va donar explicacions sobre què havia passat perquè Griezmann hagi decidit finalment no fitxar pel Barça, però sí que va llegir un comunicat en què va anunciar que el club parlarà amb Piqué i també amb Samuel Umtiti, que va contribuir a fer publicitat del reportatge a través de les xarxes socials, quan els dos tornin del mundial. Mestre va mostrar així el malestar de la junta directiva cap als dos jugadors. “Com a club, respectem la decisió de qualsevol jugador. Vam informar del nostre interès a l’Atlético de manera oficial. Volem jugadors compromesos i decidits a triomfar aquí. Lamenten que els socis hagin pogut quedar desil·lusionats per les formes. El president va parlar amb Piqué i li va transmetre la sorpresa i el malestar del club. Parlarem amb Piqué i Umtiti després del mundial sobre la seva actuació”, va dir el directiu blaugrana sobre les intencions del club, que podria aplicar alguna sanció de règim intern cap als dos futbolistes.

En defensa de Piqué va sortir ahir l’excapità del Barça Carles Puyol. “No entenc el malestar. Piqué no és responsable de la decisió que prengui Griezmann. Que ell tingui una productora i que la productora faci un documental, no ho veig malament. Molta gent pot pensar que Piqué ha influït en la decisió, però segur que no. És una decisió prou important perquè hi influeixi una persona de fora”, va dir el català en la presentació de la tercera edició del projecte Somriures.

En aquest documental, quedaven molt clares les converses que el Barça havia mantingut amb Griezmann i amb la seva germana, que també és la seva representant. Aquests contactes podrien provocar una denúncia de l’Atlético de Madrid al Barça davant la Federació Espanyola per haver parlat amb un jugador que no era en els darrers sis mesos del seu contracte. De fet, Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l’Atlético de Madrid, va anunciar ahir que analitzaran aquesta possibilitat. “Hem tingut una batalla amb el Barcelona, crec que no n’hi ha dubtes. No només en el reportatge, tenim moltes proves que demostren que el Barça s’ha ficat en les converses entre nosaltres i un jugador nostre amb contracte en vigor. Això és il·legal i analitzarem la possibilitat de posar una nova denúncia, ara davant la Federació Espanyola”, va dir a la Cadenar Ser.

LES FRASES

Respectem la decisió del jugador. Volem jugadors compromesos i decidits a triomfar aquí
Jordi Mestre
Parlarem amb Piqué i Umtiti després del mundial. El president ja els va transmetre el malestar i la sorpresa
Jordi Mestre
No entenc el malestar del club. Piqué no és responsable de la decisió que ha pres Griezmann
Carles Puyol
Analitzem una possible denúncia al Barça. Tenim proves de com ha parlat amb el jugador
Miguel Ángel Gil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)