Barça

Valdés, al Moratalaz

Debut a la banqueta. Víctor Valdés, a qui se l’havia relacionat els últims dies amb el juvenil del Rayo Majadahonda, entrenarà el juvenil del Moratalaz, que té conveni amb el Real Madrid

Víctor Valdés entrenarà aquesta pròxima temporada 2018/19 el juvenil A de l’Escola de Futbol de Moratalaz. Tot i que a l’exporter del FC Barcelona, el United, l’Standard de Lieja i el Middlesbrough se l’havia relacionat en els últims dies amb l’equip juvenil del Rayo Majadahonda, finalment la seva destinació serà Moratalaz, al sud-est de Madrid.

Aquest serà el debut de Valdés a les banquetes, que recentment ha obtingut el títol d’entrenador. Es dona la circumstància que l’Escola de Futbol de Moratalaz té un conveni de col·laboració amb el Real Madrid.

El mateix club confirmava ahir el fitxatge de Víctor Valdés a través d’un comunicat: “Serà un autèntic plaer tenir entre tots nosaltres un campió del món. Serà un gran any pel que fa a aprenentatge, tant per als nostres jugadors, que són els principals protagonistes, com per a ell i el seu cos tècnic.”

El juvenil del Moratalaz ha estat onzè aquesta temporada passada amb un balanç de tretze victòries, sis empats i quinze derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)