Barça

Lenglet es desplaça a Benidorm

Mercat. El defensa francès continua fent la pretemporada amb el Sevilla en espera que el FC Barcelona decideixi pagar els 35 milions d’euros de la seva clàusula de rescissió. Els andalusos s’estaran a la ciutat valenciana fins al dia 19

El fitxatge de Clement Lenglet s’està allargant més del previst inicialment. D’ençà que el jugador va refusar la contraproposta que li va presentar el Sevilla i va dir als seus responsables que havia decidit fitxar pel Barça l’operació es manté en stand by. La negativa a negociar un traspàs per part del Sevilla obliga el Barça a pagar els 35 milions d’euros de la seva clàusula de rescissió. Els andalusos s’han mostrat inflexibles i estan pressionant fent diversos gestos, tots absolutament lògics i normals, això sí. Mentre no paguin el preu de la seva llibertat, Lenglet farà el mateix que la resta dels seus companys. Ja va passar la revisió mèdica i també va començar els entrenaments sota les ordres de Pablo Machín.

I ahir va viatjar cap a Benidorm amb la resta de jugadors sevillistes per prosseguir amb la pretemporada del club andalús. El Sevilla s’estarà a la ciutat valenciana fins al 19 de juliol. Durant la seva estada, els de Machín disputaran dos partits amistosos per posar-se en forma amb vista a la prèvia de l’Europa League. El primer serà contra el Bournemouth el dia 14, i el segon contra el Real Múrcia el 17 a la Nova Condomina. Seria molt estrany, per no dir sorprenent, que abans de la disputa d’aquests dos partits, el fitxatge de Lenglet pel Barça no estigui tancat definitivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)