Barça

El Barça engega demà

Barça. Valverde convoca 15 futbolistes per realitzar les proves físiques i mèdiques

Ernesto Valverde posa en marxa al seu equip demà al matí, a partir de les 9 hores, quan estan convocats fins a 15 futbolistes de la primera plantilla blaugrana, molts dels quals són jugadors amb qui el cos tècnic no compta i a qui el club busca una sortida. Sergi Roberto, Rafinha, Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Lucas Digne, André Gomes, Aleix Vidal, Adrián Ortolà, Munir, Sergi Samper, Douglas Pereira, Marlon Santos i Carles Aleñá, que està en ple procés de recuperació del trencament del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta, estan citats a la ciutat esportiva Joan Gamper per passar les habituals proves físiques i mèdiques d’inici de curs.

El primer entrenament sobre la gespa serà dijous a partir de les 10 hores. Al llarg de les properes setmanes s’aniran incorporant futbolistes que han disputat el mundial –Dembélé, Umtiti, Vermaelen i Rakitic encara estan competint a Rússia–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)