Barça

Segura i Abidal van ser ahir a París amb Rabiot de repte

Mercat. El mànager general i el secretari tècnic del Barça van fer un viatge a França amb l’objectiu de negociar per Rabiot amb el PSG i avui tenen una reunió de feina amb Valverde

El mànager general, Pep Segura, i el secretari tècnic, Éric Abidal, van ser ahir a París amb l’objectiu d’avançar en les negociacions per intentar aconseguir el fitxatge d’Adrien Rabiot, el migcampista del PSG que tant agrada als responsables esportius blaugrana. L’operació no és gens senzilla perquè el club francès, a priori, no vol vendre’s el futbolista i no té necessitats econòmiques, però hi ha alguns factors que van a favor del Barça en aquesta negociació. El principal és que Rabiot veuria amb bons ulls fer un canvi d’aires i incorporar-se a l’equip dirigit per Ernesto Valverde.

Per començar, ja es va negar a renovar i el seu contracte acaba el 2019, així que si el club parisenc en vol treure un rendiment econòmic l’hauria de traspassar aquest estiu. També s’ha de tenir en compte que per complir amb el fair-play financer, el PSG necessita fer alguna venda, i la de Rabiot podria ser ideal. El Barça, com va assegurar Pep Segura, està molt atent al mercat francès, i això va ser un dels motius pels quals es va contractar Abidal. El PSG, però, vol continuar comptant amb el futbolista i no es dona per vençut en el seu objectiu de convèncer-lo perquè renovi.

Avui el primer equip torna a la feina per passar les proves mèdiques, però als despatxos els màxims responsables esportius del Barça també tindran una reunió de treball a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Pep Segura, Éric Abidal i Ramon Planes, la seva mà dreta, es veuran amb Ernesto Valverde per continuar informant-lo de com va la planificació de la plantilla de cara a la temporada vinent. El tècnic vol una plantilla curta, de 20 a 22 jugadors, i ara mateix començaran la pretemporada massa futbolistes amb els quals no compta.

Segons va explicar Catalunya Ràdio, Segura i Abidal també li volen plantejar la possibilitat que torni a ressituar Sergi Roberto al mig del camp i que intentarien buscar un altre lateral en el mercat de fitxatges.

RABIOT

No va renovar amb el PSG i veu amb bons ulls incorporar-se al FC Barcelona

DIFÍCIL

El PSG ara mateix no el vol vendre perquè confia poder-li ampliar el contracte

Rafinha prioritza l’Inter de Milà

No és cap secret que els mesos que Rafinha ha estat cedit a l’Inter de Milà han estat molt profitosos per a ell. El migcampista ha disposat d’oportunitats i s’ha trobat molt a gust en el club italià i amb els seus companys. L’Inter, però, no vol pagar els 35 milions d’euros de l’opció de compra i espera pressionar perquè el Barça el torni a cedir sense haver de pagar. Ahir el canal televisiu SportItalia va assegurar que Rafinha també té molt clar que vol continuar allà i que ja ha refusat dues ofertes importants de la Premier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)