Barça

El Barça convida els nens del Wild Boars

Barça. El club blaugrana rebrà els 12 nens tailandesos rescatats de la cova a la Barça Academy World Cup

El Barça ha convidat els 12 nens tailandesos que han estat rescatats d’una cova subterrània a Tailàndia, i també al seu entrenador, a venir a Barcelona el proper mes d’abril, tal i com ha anunciat en un comunicat. Els nens, que formen en un equip de futbol anomenat Wild Boars, podran participar a la Barça Academy World Cup, la trobada internacional que totes les Barça Academy celebren per setmana santa a les instal·lacions del club. A més, el club blaugrana va enviar samarretes del primer equip als 12 nens i a l’entrenador.

Els 12 nens i el seu entrenador han estat rescatats després de passar 18 dies en una cova inundada a Thuam Luang, situada al nord de Tailàndia, i l’operació de rescat ha tingut pendent a tot el món per la seva dificultat. L’operació, que va acabar amb èxit ahir i tots els rescatats es recuperen ja a l’hospital, s’ha cobrat la vida d’un bus experimentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)