Barça

Arthur ja és a Barcelona

Barça. El brasiler s’ha fet la tradicional fotografia a les oficines del club i serà presentat demà al migdia

Arthur ja és a Barcelona i aquesta tarda ha passat ja per les oficines del FC Barcelona per fer-se la ja tradicional fotografia amb l’escut del club que llueix a la porta. Vestit amb texans negres i un polo grana amb l’escut del Barça al pit, Arthur Melo passarà avui la seva primera nit a la ciutat comtal i demà viurà el seu primer gran acte com a futbolista blaugrana. A les 12.45 hores, Josep Maria Bartomeu i Arthur signaran el contracte que vincularà les dues partits durant les properes sis temporades. Una hora després, el brasiler trepitjarà per primer cop la gespa del Camp Nou amb la samarreta del Barça per donar els primers tocs a la pilota i, posteriorment, oferirà la roda de premsa de presentació a l’Auditori 1899.

En declaracions a Barça TV, Arthur ha afirmat que està fent realitat un somni que tenia des de petit. “Estic molt content. Sempre havia somiat amb posar-me la samarreta del Barça. Avui és un gran dia. El meu objectiu és guanyar el màxim de títols possibles perquè és el què mereix aquest escut. Em sento un privilegiat per formar part del millor equip del món i jugar amb els millor jugadors del món”, ha dit el nou jugador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)