Barça

La felicitat d’Arthur

Il·lusió. El migcampista brasiler va arribar ahir a Barcelona i avui serà presentat oficialment com a nou jugador del Barça, el club “més gran del món”, amb el qual culmina les seves aspiracions

Arthur Melo ja és a Barcelona. Va aterrar ahir a la tarda amb un somriure d’orella a orella. Pura felicitat. El migcampista brasiler compleix un somni, com va assegurar abans d’agafar l’avió que el va portar a Barcelona. “Encara no m’ho puc creure. Quan vegi l’estadi i surti al terreny de joc llavors ja em podré creure que he fitxat pel Barça. Serà una mescla d’eufòria i felicitat. No passa sempre que puguis jugar en el Barça, el club més gran del món. És un somni.” Ja a Barcelona, va insistir en el fet que se sent “un privilegiat” per formar part de l’equip blaugrana, va elogiar els seus nous companys, “els millors del món”, i va desitjar que amb ell el Barça continui “guanyant títols”.

Arthur es va fer ahir la tradicional fotografia amb l’escut davant les oficines del club i avui signarà el contracte que el lligarà per les sis pròximes temporades amb el Barça al costat de Bartomeu. La nota negativa és que l’acte de presentació al Camp Nou no s’obrirà al públic per qüestions de seguretat a causa de les obres que es fan a l’estadi aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)