Barça

Arthur: “No m’afectarà la comparació amb Xavi i Iniesta”

Barça. En la presentació del brasiler, Abidal ha assegurat que s’ha avançat la seva arribada perquè tingui una millor adaptació

Després de passar la revisió mèdica, d’estampar la seva signatura en el contracte que el lligarà al FC Barcelona i que el president, Josep Maria Bartomeu, l’hagi acompanyat en la primera visita a l’Estadi, Arthur ha comparegut davant la premsa. Al costat del nou migcampista blaugrana hi havia el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el director esportiu, Eric Abidal. El primer ha assegurat que l’avançament de l’arribada d’Arthur és degut “a una petició del cos tècnic” i que “no ha suposat cap cost addicional”. Abidal, per la seva banda, a més de no voler revelar quins són els plans immediats de la secretaria tècnica i de negar-se a respondre sobre l’assumpte del seu trasplantament, ha explicat perquè han decidit que Arthur s’incorpori ara a la plantilla blaugrana i no al mes de gener. “Hem pres la decisió d’avançar la seva arribada perquè creiem que pot aportar molt talent i per una qüestió d’adaptació. Ens sembla millor que comenci en l’inici la pretemporada que al gener”.

Les respostes d’Arthur han estat les següents:

La seva posició al camp: “Qui ho ha de decidir és l’entrenador. Pel que he vist, puc jugar en les posicions del mig del camp del Barça. Però faré el que em digui l’entrenador”.

El seu ADN Barça, desafiament o pressió afegida?: “Estic content de tenir les característiques que tinc. Fitxar pel Barça és fantàstic, podré gaudir al costat de grans figures. Segur que passaré per moments difícils, però miraré d’aprendre”.

Iniesta i Xavi: “Ser comparat amb ells dos és fantàstic. No amago la passió que sento per ells, sempre els he admirat. Crec que són semblants, fan funcions similars. No sé dir amb quin d’ells dos tinc més en comú. No m’afectarà la comparació. Ells són ells i jo sóc jo. Tinc al davant una llarga trajectòria i haig de demostrar perquè sóc aquí. Treballaré per quedar el més a prop possible de Xavi i Iniesta”.

Brasilers en el Barça: “Sempre he vist, des que era un nen, grans jugadors brasilers en el Barça. Estic content que tots ells hagin triomfat aquí. He tingut la sort de parlar amb algun d’ells i m’han fet saber que la cultura d’aquí és similar a la del Brasil. Per això, no crec que tingui problemes en adaptar-me a l’estil de joc”.

La ciutat de Barcelona: “He parlat amb Paulinho, Coutinho, Neymar... Tots m’han dit que és una ciutat meravellosa. He arribat al club perfecte i estic molt feliç de la recepció que m’han dispensat els aficionats i la gent del club”.

Valverde: “No hi he parlat encara. Espero ansiosament escoltar els seus consells i poder-me adaptar al més aviat a l’equip”.

La seva absència del mundial: “Va ser dur no anar-hi. Volia ajudar els meus companys de la selecció. Crec que per la grandesa del Barça m’ajudarà a créixer”.

Què pot aportar?: “Al Barça no li falta res. És un equip format per grans jugadors. Les meves característiques -possessió de pilota i control del joc- hi encaixen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)