Barça

“La sortida de Paulinho era una bona opció de mercat”

Éric Abidal va debutar ahir en una presentació oficial d’un fitxatge com a nou secretari tècnic. Portava el guió après. Només Arthur i poc més. Monotemàtic. No va voler parlar ni de l’overbooking evident que té Valverde al vestidor amb futbolistes que no entren en els seus plans, ni tampoc d’altres possibles incorporacions. La sola excepció la va fer amb la sortida de Paulinho. Es va limitar a dir que “ha estat una bona oportunitat econòmica pel que fa al mercat” i que “el jugador també tenia interès en què es fes l’operació”. Quant a Arthur, lògicament, tot elogis: “És un jugador que encaixa en el perfil. És molt tècnic. S’associa bé, té visió de joc, sap protegir la pilota... i és un jugador amb molta projecció.La decisió d’avançar l’operació ha estat clara. Enteníem que pel mateix jugador era millor començar la pretemporada normalment amb l’equip i no que s’incorporés al gener com estava previst.”

Abidal no va voler entrar a valorar l’interès per homes com Rabiot i Hazard i va assegurar que un equip que ve de guanyar un doblet tampoc necessita gaire fitxatges.

Interpel·lat per la conversa telefònica entre Sandro Rosell i un interlocutor, filtrada a El Confidencial, en què es parlava d’una possible compra il·legal del fetge trasplantat a Abidal l’any 2012, el secretari tècnic es va limitar a dir que tot el que havia de dir ja ho havia dit a les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)