Barça

Lenglet: “Estic en el millor lloc per aconseguir títols”

Barça. El central francès promet, en la seva presentació, que treballarà al màxim per adaptar-se al joc del Barça

Repetint el cerimonial d’ahir, en la presentació d’Arthur, el FC Barcelona ha presentat aquest migdia Clément Lenglet. El central francès, que arriba procedent del Sevilla després de l’abonament d’una clàusula de rescissió de 35,9 milions d’euros, ha signat aquest matí el contracte que el lligarà al Barça per les cinc pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2023, i ha comparegut en roda de premsa.

Aquestes són les respostes més significatives del nou futbolista blaugrana:

Companys francesos: “No he parlat amb ells. Tenen una cita molt important aquest diumenge. Parlarem aviat i m’explicaran com funciona el club i com es viu a Barcelona”.

Es veu titular?: “Com tots els jugadors, vull jugar el més possible. Sé que estic en un club gran, però faré el màxim per estar damunt la gespa tots els partits. Estic aquí per guanyar títols, sóc ambiciós i respectuós. Aprendre dels meus companys”.

Què l’ha motivat a venir al Barça?: “Tot és motivant: l’estadi, jugar amb Messi, aspirar a la Champions... Tot motiva per venir. Vull guanyar títols i estic en el millor club possible per fer-ho”.

La Supercopa contra el Sevilla: “Espero guanyar. Jugo contra els meus excompanys, i amics, però sempre jugo per guanyar”.

Què pot aportar?: “Tinc bona sortida de pilota, sóc esquerrà i miro de jugar dur sense fer faltes. Treballaré cada dia per créixer. De moment estic aquí, no sé com m’anirà en el futur, però ho donaré tot”.

Va veure perillar el seu fitxatge?: “S’ha fet llarga l’espera, però estava tranquil perquè el Barça em deia que tot estava controlat. He volgut fer el millor pel Sevilla i pel Barça i, per sort, tot ha acabat bé”.

L’adaptació: “M’haig d’acostumar al Barça, al seu joc i al seu estil, diferent del dels altres equips. Costarà, no sé quant de temps, però haig de treballar en els entrenaments per estar preparat al més aviat”.

L’oportunitat de la seva vida?: “Crec que sí. En el Nancy portava només sis mesos i no era el moment de fitxar per la Juventus, que em va voler. Després, vaig signar pel Sevilla i ara tinc una oportunitat increïble, única, en el Barça”.

Umtiti: “Estic molt content per ell. Ha fet un gran mundial i espero que li vagi bé fins al final. Estic aquí per aprendre de tots i ell té més experiència. Segur que aprendre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)