Barça

L’Audiencia Nacional accepta el trasllat de Rosell a Catalunya

Sandro Rosell. L’expresident del Barça i el seu soci, Joan Besolí, han rebut la conformitat de la jutgessa Carmen Lamela a ser traslladats a la presó de Lledoners

La jutgessa de l’Audiencia Nacional Carmen Lamela ha acceptat el trasllat de l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell a una presó catalana, tal com ha confirmat l’advocat Pau Molins a aquest diari. Lamela ha acceptat la petició feta per la defensa de traslladar Rosell a territori català però continua denegant la seva llibertat. Segons ha pogut saber L’Esportiu, Rosell hauria sol·licitat el trasllat al centre penitenciari de Lledoners. El principal motiu d’aquesta elecció hauria estat facilitar el règim de visites al fill del seu soci, l’advocat andorrà Joan Besolí, a qui també es concedeix el trasllat i que, com Rosell, ja fa més d’un any que està en presó preventiva a Soto del Real investigat pel mateix cas. El fill de Besolí, que té mobilitat reduïda, pràcticament no ha pogut veure el seu pare en tot aquest temps que ha estat reclòs.

El trasllat a Catalunya permetrà a Rosell i a la seva defensa preparar millor el judici. I ara caldrà veure quan es fa efectiu. Després del vistiplau de la jutgessa Carmen Lamela, ara cal esperar l’informe d’Institucions Penitenciàries i el vistiplau també de la Generalitat. Els tràmits es poden allargar encara uns dies.

Recordem que Sandro Rosell i el seu soci romanen en presó preventiva des del 25 de maig del 2017, investigats per un presumpte delicte de blanqueig de capitals, cobrament il·legal de comissions i pertinença a organització criminal.

PRESÓ CATALANA

El canvi garanteix més facilitats en el règim de visites i poder preparar millor la defensa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)