Barça

Clément Lenglet, igual que Arthur: arribar i moldre

Pretemporada. L’exjugador del Sevilla, l’endemà de ser presentat, ja es va entrenar amb els nous companys

Clément Lenglet va tenir ahir la primera presa de contacte amb la gespa de la ciutat esportiva Joan Gamper. El central francès, presentat divendres, va conèixer alguns dels seus nous companys de vestidor i va entrenar-se per primera vegada a les ordres d’Ernesto Valverde. De fet, l’estrena de l’exjugador del Sevilla va ser per partida doble, perquè ahir a l’equip li va tocar treballar en doble sessió de matí i tarda.

A Lenglet se’l va veure alegre en el seu primer dia de feina, atent a les indicacions del cos tècnic i amb predisposició màxima per adquirir ràpidament els conceptes bàsics de la metodologia de treball genuïna de can Barça. La pilota va tornar a ser molt present en la majoria dels exercicis, tot i que evidentment la part física passa a primer pla en aquests primers dies de la pretemporada. El seu compatriota Lucas Digne va exercir d’amfitrió i durant moltes fases de les dues sessions d’entrenament d’ahir se’ls va poder veure treballar junts. A Clément Lenglet se’l va veure a bon to físic. En realitat feia dies que el central francès havia tornat a la dinàmica dels entrenaments després de les vacances. Lenglet feia dies que s’entrenava amb el Sevilla de Pablo Machín i fins i tot va arribar a participar en la concentració que l’equip andalús està fent a Benidorm.

Valverde va treballar amb tots els disponibles. El d’ahir va ser el segon dia d’entrenaments per a l’altre fitxatge del Barça oficialitzat aquesta setmana. Arthur Melo, que ja havia participat de la sessió de dijous a la tarda, va repetir ahir amb Douglas i Rafinha com a confidents per una qüestió d’idioma.

Avui l’equip tindrà jornada de descans. Tota l’atenció mediàtica estarà concentrada a Moscou en la final del mundial entre França i Croàcia, amb els blaugrana Umtiti, Dembélé i Rakitic disputant-se la glòria.

Visita de Luis Enrique

Qui va fer acte de presència també durant el dia d’ahir a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí va ser Luis Enrique Martínez. El tècnic asturià, que el proper dijous dia 19 serà presentat de forma oficial per Luis Rubiales com a nou seleccionador de la selecció espanyola com a relleu de Fernando Hierro, va passar a fer una visita de cortesia als empleats del club. Luis Enrique va anar a la ciutat esportiva amb el seu cotxe particular i a la sortida tots els seguidors que estaven al carrer esperant veure algun futbolista blaugrana es van trobar amb la grata sorpresa de veure l’entrenador artífex de l’últim triplet. Luis Enrique va tenir el detall d’aturar-se i va signar alguns autògrafs.

ARRIBA RODAT

Lenglet, que feia dies que treballava amb Machín, va estrenar-se ahir a un bon to físic

CLAN BRASILER

Arthur, en el seu segon dia de feina, va tornar a estar acompanyat de Rafinha i Douglas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)