Barça

Ivan Rakitic guanya el premi de l’Agrupació Barça Jugadors

Premiat. El migcampista croat ha estat guardonat per la seva gran temporada, però també per la seva integració al club blaugrana

El croat Ivan Rakitic va ser designat ahir guanyador del premi Fair Play que, des de fa nou anys, concedeix cada any l’Agrupació Barça Jugadors. Rakitic va ser escollit pels membres del jurat al davant del porter alemany Marc André Ter Stegen i Andrés Iniesta, que va deixar el Barça a final de temporada per acabar la carrera futbolística en el futbol japonès.

El jurat, a més de la gran temporada que ha fet el migcampista amb el Barça i també amb la selecció del seu país, amb la qual es va proclamar subcampió del món a Rússia la setmana passada, va valorar la integració que ha mostrat el jugador des que va arribar al Barça la temporada 2014/15, així com la seva predisposició per representar el club sempre que és necessari i la seva humilitat i senzillesa tant dins com fora del camp.

Rakitic ha estat una de les peces clau d’Ernesto Valverde en la consecució del doblet i un dels jugadors més utilitzats pel tècnic del Barça, que va trobar en l’internacional croat un gran complement per a Sergio Busquets a la zona central del mig del camp blaugrana.

Una tria difícil

Aquest any l’associació que agrupa tots els exjugadors del Barça ha fet una primera votació en la qual podien participar tots els membres de l’Agrupació Barça Jugadors, que són ja més de 800. Després d’aquesta primera votació, van quedar sis finalistes: els tres jugadors esmentats, Leo Messi, Gerard Piqué i Sergi Roberto. Aquest últim va ser el guanyador de la temporada 2016/17, en què va marcar el gol de la remuntada contra el París Saint-Germain. També han guanyat el premi Bojan, Iniesta, Xavi –dues vegades–, Puyol, Mascherano i Messi.

El jurat estava format per Gerard Figueras, secretari general de l’Esport; el directiu Pau Vilanova; Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors; Josep Llaó, vicepresident de la federació catalana; Josep Lluís Vilaseca, exsecretari general de l’Esport; els exjugadors i membres de l’agrupació Tente Sánchez, Lluís Carreras, Xavi Molist, Damià Abella i Sergi Pérez, i els periodistes Xavi Andreu, Paco Latorre, Sergi Solé i Ferran Correas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)