Barça

Una fórmula amb data de caducitat

Des de la marxa de Víctor Valdés i José Manuel Pinto el 2014, el Barça ha apostat per cobrir la porteria amb dos porters que podrien assumir perfectament el rol de titular. Pinto va ser l’escuder ideal durant el regnat de Valdés, però a partir d’aleshores el guió ha variat una mica.

La temporada 2014/15 el club va fitxar Claudio Bravo i Ter Stegen. L’experiència i la sobrietat contra el talent i la joventut. Luis Enrique ho va solucionar donant la lliga al xilè i la Champions a l’alemany. La decisió va ser boníssima per a l’equip –es va guanyar el triplet–, però no va deixar satisfets cap dels dos porters. L’asturià va mantenir la política d’actuació la temporada següent, però la situació va acabar sent insostenible i Bravo va decidir acceptar l’oferta del Manchester City al final d’aquella segona temporada.

Va ser l’estiu del 2016 quan va aparèixer a escena Jasper Cillessen com a relleu del xilè. Luis Enrique li va donar la copa del Rei, i a Ter Stegen li va donar la lliga i la Champions. Valverde ha repetit la fórmula en el seu primer any, però Cillessen, després de dues temporades, no es conforma amb aquest rol. Com Bravo al seu moment, sembla decidit a buscar un nou camí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)