Barça

Iniesta s’estrena al futbol japonès amb una derrota

Amb el Vissel Kobe. El manxec va entrar al terreny de joc en el minut 59 i va aixecar l’expectació del públic cada vegada que va tocar la pilota

Andrés Iniesta segueix lluint el dorsal 8, però ara amb la samarreta del Vissel Kobe. El manxec, que a finals d’abril va anunciar que tancava la seva prolífica etapa al Barça després de 22 anys al club, va estrenar-se ahir amb el seu nou equip, el Vissel Kobe, tot just tres setmanes després d’acomiadar-se del mundial a causa de la derrota als penals encaixada pel combinat espanyol contra Rússia en els quarts.

“Individualment és un dia feliç perquè he debutat, però estic dolgut per la derrota. A ningú li agrada perdre”, va comentar Iniesta després del duel que el Vissel Kobe va disputar contra el Shonan Bellmare –corresponent a la 17a jornada de la primera divisió japonesa– i que es va resoldre a favor del conjunt visitant per 0-3. Tot just va aterrar al Japó el dimecres passat i, com ja s’havia anticipat, el manxec no va jugar d’inici, sinó que va entrar al camp en la segona part. Era el minut 59 quan va rellevar Watanabe Chisen i va saltar sobre la gespa del Noevir Stadium de Kobe, ovacionat pel nombrós públic que esperava aquest debut. De fet, l’expectació que ha creat el fitxatge d’Iniesta entre els aficionats japonesos va reflectir-se a les grades. Quan va entrar al camp el seu nou equip ja perdia per 0-2, i poc després va encaixar el tercer gol, que deixava el duel pràcticament sentenciat. Durant els minuts que va jugar, Iniesta va participar en mitja dotzena d’accions destacades i va provar de donar més profunditat al joc ofensiu amb diverses passades a l’espai. Per contra, cap d’aquestes accions va servir per reduir distàncies en el marcador.

“Ara toca seguir treballant perquè arribin les victòries. És el primer pas d’una bonica història”, va comentar l’exblaugrana, agraït per l’afecte rebut del públic, així com per la bona acollida que ha tingut dels nous companys. Una resposta positiva que ja va poder constatar el 24 de maig passat, quan va ser presentat com a nou jugador del Vissel Kobe acompanyat pel seu propietari, Hiroshi Mikitani, que també és el president de Rakuten, patrocinador de la samarreta del Barça.

El proper compromís d’Iniesta a la lliga japonesa serà diumenge que ve, quan el Vissel Kobe, que a hores d’ara és sisè a la taula, rep el Kashiwa Reysol, 14è. El campionat s’allargarà fins al desembre.

POC DESCANS

Individualment és un dia feliç perquè he debutat, però estic dolgut per la derrota. A ningú li agrada perdre
Tot just ha tingut tres setmanes de descans des que es va acomiadar del mundial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)