Barça

Valverde s’emporta 28 jugadors als Estats Units

Barça. El tècnic blaugrana convoca 15 futbolistes del primer equip i 13 del filial per a la gira

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha citat 15 jugadors del primer equip, inclosos els nouvinguts Arthur i Lenglet, per la gira que portarà el Barça als Estats Units la pròxima setmana. També hi serà Marc-André Ter Stegen, tot i que ha format part de la convocatòria de la selecció Alemanya que ha participat en el mundial de Rússia. Està previst que el porter alemany s’incorpori a l’expedició blaugrana a Dallas.

La llista de convocats per a la gira 2018/19 està formada, doncs, per Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Arthur, Lenglet, Rafinha, Munir, Marlon i Samper. Valverde ha inclós també a 13 jugadors del filial: Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, C. Pérez, Chumi i Ballou.

Tots estaran disponibles per disputar la International Champions Cup, una competició en la qual el Barça s’enfrontarà al Tottenham Hotspur (29 de juliol a Los Angeles), l’AS Roma (31 de juliol a Dallas) i l’AC Milan (4 d’agost a San Francisco).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)