Barça

Valverde s’endú 28 jugadors a la gira pels Estats Units

Els escollits. El ‘Txingurri’ anuncia la llista de convocats, formada pels 15 jugadors del primer equip disponibles i per 13 del filial, que tindran l’oportunitat de mostrar al tècnic la seva vàlua

Ernesto Valverde va donar a conèixer ahir a la tarda, tot just després de la segona sessió d’entrenament del dia, la llista de jugadors que formaran l’expedició del FC Barcelona en la gira pels Estats Units, una convocatòria formada pels 15 jugadors del primer equip disponibles –Ter Stegen, encara de vacances, s’afegirà a l’expedició a Dallas– i 13 joves del filial, que d’aquesta manera tindran l’oportunitat de mostrar al Txingurri la seva vàlua de cara al futur immediat. Concretament, la llista la formen Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Arthur, Lenglet, Rafinha, Munir, Marlon, Samper, Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, Jorge Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Carles Pérez, Chumi i Ballou. En la convocatòria ja no van entrar ni Adrià Ortolà ni Douglas Pereira, cedits ahir mateix al Deportivo de la Corunya i al Sivasspor, respectivament, mentre que no es descarta que durant la gira alguns futbolistes vagin deixant la concentració, ja que s’espera que abans del tancament del mercat André Gomes, Aleix Vidal, Rafinha, Munir i Marlon surtin de l’equip traspassats o cedits, a banda que també podrien marxar Cillessen, Digne –si arriba alguna gran oferta–i Samper –si Valverde opta perquè guanyi minuts lluny del Camp Nou–. Les principals novetats de la llista, és clar, són Lenglet i Arthur, els dos fitxatges que ha fet fins ara el club, i que d’aquesta manera s’estrenen en una convocatòria del Barça.

Avui, últim entrenament

Abans d’agafar el vol que els durà a Los Angeles, el FC Barcelona s’entrenarà avui al matí per darrera vegada a la ciutat esportiva Joan Gamper, en una sessió que serà suau pensant en el llarg viatge que els espera als jugadors. En l’entrenament d’ahir a la tarda, Rafinha va fer treball específic de camp i Paco Alcácer i Marlon treball específic, tots tres per unes lleus molèsties físiques que no els han d’impedir participar sense problemes en la gira. Cal recordar que l’expedició del FC Barcelona s’estarà 13 dies per terres nord-americanes, on s’enfrontarà al Tottenham (Los Angeles, 28 de juliol), a la Roma (Dallas, 31 de juliol) i al Milan (Bay Arena, 4 d’agost).

NOVETATS

Arthur i Lenglet, els dos fitxatges de l’estiu, s’estrenen en una convocatòria

MÉS ENDAVANT

Ter Stegen entra a la llista, però no s’incorporarà fins a la meitat de la gira
Porters
Ter Stegen (s’incorporarà a Dallas) Cillessen Jokin Ezkieta
Defenses
Nelson Semedo Digne Marlon Lenglet Aleix Vidal Sergi Roberto Miranda Cucurella Palencia Mingueza Chumi Jorge Cuenca
Migcampistes
Denis Suárez André Gomes Arthur Rafinha Samper Monchu Collado Riqui Puig
Davanters
Paco Alcácer Munir Carles Pérez Abel Ruiz Ballou

POSSIBLES BAIXES

No es descarta que algun dels jugadors transferibles no completi la gira
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)