Barça

Messi i Valverde, nominants a ‘The Best 2018’

Barça. Cristiano, Griezmann i Hazard estan entre els altres deu finalistes triats per un jurat de llegendes del futbol, convocat per la FIFA, que no ha escollit Neymar Junior

La FIFA ha triat Leo Messi ha entre els deu millors futbolistes del planeta de l’any. L’argentí del Barça optarà, per tant, a endur-se el premi The Best 2018, un dels pocs que li falten per aconseguir a títol individual, en una cerimònia que se celebrarà a Londres el 24 de setembre. La llista de candidats que acompanyen el crac blaugrana està formada per Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane, Kylian Mbappe, Luka Modric, Mohamed Salah i Raphael Varane. El gran absent de la llista és, sens dubte, Neymar Junior.

També Ernesto Valverde ha estat inclès entre els entrenadors que optaran a ser el millor del curs 2017/18, la seva primera nominació. El tècnic del Barça es disputarà el premi amb Massimiliano Allegri, Stanislav Cherchesov, Zlatko Dalic, Didier Deschamps, Pep Guardiola, Jurgen Klopp, Roberto Martinez, Diego Simeone, Gareth Southgate i Zinedine Zidane.

Aquesta serà la tercera edició en què la FIFA atorgarà aquest premi, i reconeixerà el millor jugador del món durant el període comprès entre el 3 de juliol del 2017 i el 15 de juliol del 2018. A diferència dels anys anteriors, en què es proposaven 23 jugadors com a finalistes, enguany els nominats s’han reduït a deu, i han estat escollits per un jurat de llegendes. Un cop coneguda la llista preliminar, a partir del 24 de juliol i fins al 10 d’agost tindran lloc les votacions per part de la comunitat futbolística, amb participació d’aficionats, periodistes, seleccionadors i capitans de seleccions nacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)