Barça

Samper no va a la gira

Contratemps. Unes molèsties al genoll esquerre impedeixen al migcampista afegir-se a l’expedició blaugrana i es queda a Barcelona per fer treball específic

Sergi Samper ha estat baixa d’última hora per a la gira nord-americana que el Barça comença avui i que s’allargarà fins al 5 d’agost. Unes molèsties al genoll esquerre van impedir al migcampista viatjar ahir a la tarda amb la resta de l’expedició blaugrana, segons va informar el club en un comunicat. Samper es quedarà a Barcelona fent tractament i treball específic a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Aquestes molèsties arriben en un moment inoportú per al jugador blaugrana, que enfocava la gira com un escenari per reivindicar-se i recuperar ritme competitiu. I és que havia rebut l’alta mèdica tot just el 12 de juliol passat un cop recuperat del tot de la greu lesió de turmell i peroné que es va fer mesos enrere mentre jugava cedit a Las Palmas. Enguany torna a estar en la llista de jugadors blaugrana susceptibles de marxar a un altre equip a causa de l’elevat nombre de fitxes que té la plantilla a hores d’ara. El plantejament de Samper era fer la pretemporada amb el Barça i valorar les possibilitats que tenia més endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)