Barça

L’home rècord de la competició

Leo Messi és el gran nom propi de la història de la supercopa d’Espanya. I és que l’argentí n’és el màxim golejador, amb un total de 13 dianes en els 17 partits que ha disputat en aquesta competició al llarg de la seva carrera –ningú ha jugat més partits que ell– i és també el jugador que més cops l’ha guanyat, un total de 7, juntament amb Andrés Iniesta. Amb la marxa del manxec al futbol japonès, doncs, el deu blaugrana pot convertir-se demà en el futbolista, en solitari, que més cops ha guanyat aquest trofeu, i alhora, en el jugador del Barça amb més títols de la història. En cas de victòria, el de demà seria el seu 33è vestint com a blaugrana. Un al·licient més, doncs, per a una final en què Messi s’enfronta a la que és la seva víctima preferida, el Sevilla, al qual ha marcat un total de 31 gols, quatre dels quals, a més, en partits de supercopa d’Espanya.

Amb tot, Messi, que va disputar per primer cop la supercopa d’Espanya el 2006 contra l’Espanyol, ha vist porteria en set edicions. En dues a més, ha sumat un hat-trick, un en la tornada del 2010, contra el Sevilla, i l’altre entre l’anada i la tornada, el 2011 contra el Madrid, i dos doblets, un el 2009 contra l’Athletic, en la tornada, i l’altre comptant l’anada i la tornada contra el Madrid, del 2012, que va acabar amb derrota. Demà, l’argentí pot continuar ampliant els seus registres i posar encara més distància amb els altres golejadors històrics de la competició, Raúl ( 7 gols), i Stòitxkov i Txiki Begiristain(6).

MÀXIM GOLEJADOR

Messi suma 13 dianes en els 17 partits que ha disputat en la supercopa

TÍTOLS A DOJO

L’argentí també té 7 supercopes al palmarès. Només Iniesta en té tantes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)