Barça

“Seré el millor jugador que pugui ser”

André Gomes. El portuguès, després del seu pas erràtic pel Camp Nou, confia a recuperar l’autoestima a Goodison Park, al costat del tècnic Marco Silva, compatriota seu

André Gomes i Yerry Mina no debutaran avui amb l’Everton al camp del Wolverhampton (18.30 h). Tots dos, acabats d’aterrar a Goodison Park, queden fora de la llista de Marco Silva per a aquest primer partit. De fet, al portuguès encara li queden aproximadament unes tres setmanes per estar plenament recuperat de la lesió que es va fer en el primer partit de la pretemporada amb el Barça contra el Tottenham, tal com ell mateix s’ha encarregat de recordar a través del seu compte oficial de Twitter. André Gomes ha parlat en les últimes hores als canals oficials dels toffees: “Estic molt content amb la possibilitat de jugar a l’Everton. És un gran dia. Vull agrair al mister i al club tota la confiança que han dipositat en mi i ara només espero rendir al màxim. Seré el millor jugador que pugui ser, per tal de correspondre a tota aquesta confiança”, assegurava el portuguès.

També va parlar Yerry Mina. El colombià, que assegura que segueix l’actualitat de l’Everton ja des de l’etapa de Fellaini allà (2008-14), va dir que “és un orgull vestir aquesta samarreta”. “La Premier és la millor lliga i ara vull disfrutar”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)