Barça

Ariedo Braida aposta per Rafinha

Sincer. L’assessor del Barça en futbol internacional diu que el brasiler té molts números de quedar-se, admet que Rabiot és un jugador que agrada molt a la direcció esportiva i pràcticament descarta el fitxatge de Pogba pel seu elevat preu

Ariedo Braida, assessor del FC Barcelona en futbol internacional, va insinuar ahir, en una entrevista a la l’emissora italiana Radio Sportiva, que Rafinha continuarà al Barça aquesta temporada. “Té moltes probabilitats de quedar-se. És un noi amb molta qualitat que pot decidir partits. Té molta classe per tocar la pilota i si s’ho proposa arribarà molt lluny”, va afirmar Braida, que d’aquesta manera pràcticament va descartar que el migcampista pugui tornar a l’Inter de Milà, on va recuperar la seva millor versió en el segon tram de la temporada passada. “Va tenir una lesió molt greu, però quan es va recuperar va fer grans coses a l’Inter. És un futbolista impressionant que els pot anar molt bé, als tècnics del Barça”, hi va afegir l’assessor del club blaugrana. D’altra banda, Ariedo Braida no va tancar la porta al fitxatge de Rabiot, mentre que pràcticament va descartar la incorporació de Paul Pogba, per una qüestió principalment econòmica. “En el Barça seguim molts jugadors, però els que poden entrar en l’equip es compten amb els dits d’una mà. Rabiot és un dels futbolistes que han demostrat que tenen molta qualitat. Pogba? No crec que el fitxem. És un jugador total, però en això estem parlant més de diners que de futbol. El més important és comprar bé i no cometre cap errada greu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)