Barça

“Tot per la Champions”

Presentació. Messi va mostrar-se “orgullós” per la capitania, destacant els “grans exemples” que ha tingut, va elogiar el nivell de la plantilla i dels fitxatges, i va deixar clar que volen aixecar l’orelluda aquest curs

El Barça 2018/19, el del segon any d’Ernesto Valverde a la banqueta, i el primer amb Leo Messi com a capità i sense Andrés Iniesta, es va presentar ahir davant de la seva afició, com és habitual, en el trofeu Joan Gamper. El Camp Nou no es va omplir ni de bon tros –poc més de 70.000 espectadors–, però la festa, sota una intensa xafogor, va regnar a les graderies, on els nombrosos aficionats del Boca Juniors, molt sorollosos, van fer augmentar el volum i la nota de color de la que el club va batejar com “la festa major del futbol”.

Amb la música de Guns N’ Roses, que fa un mes i mig van tocar a Barcelona –el tema escollit va ser el conegut Sweet Child O’Mine–, els jugadors blaugrana van anar saltant al terreny de joc un per un. El públic va premiar els campions del món Dembélé i Umtiti amb un sonor aplaudiment i també va poder comprovar que de moment Aleñá tindrà dorsal del filial (26) i que Samper no en lluïa. Qui no hi era va ser el central brasiler Marlon Santos, que té permís del club per viatjar a Itàlia i tancar així el seu fitxatge pel Sassuolo.

Els últims que van aparèixer en escena van ser els fitxatges –Arturo Vidal va ser el més aclamat– i els quatre capitans. Com era d’esperar, el públic va embogir amb Leo Messi. També bona part dels aficionats xeneizes, que van rebre amb estima el seu compatriota.

I el 10 blaugrana va engrescar l’afició amb el seu discurs, deixant clar quin és l’objectiu prioritari per aquesta temporada, que confia assolir, en bona part, gràcies a l’arribada dels nous fitxatges, els quals va elogiar: “Crec que hem fet una plantilla per il·lusionar-nos i que els fitxatges ens faran millor del que érem, encara que l’any passat va ser bo, amb lliga i copa, però tots ens vam quedar amb l’espina de la Champions. Prometem que farem tot el possible perquè aquesta copa tan maca i tan desitjada per tots torni a estar aquí, al Camp Nou.” Abans, l’argentí havia parlat de la seva capitania, i també va tenir un emotiu record pel seu predecessor: “Per a mi és un orgull molt gran ser el capità, i sé el que comporta ser el capità d’aquest club, però he tingut la sort de tenir grans exemples, com Puyol, Xavi i, l’últim, el gran Andrés, que trobarem a faltar molt aquest any.” Ernesto Valverde, per la seva part, va destacar la supercopa d’Espanya guanyada diumenge a Tànger i confia que “no sigui l’últim títol d’aquesta temporada” i va expressar el seu desig d’anar tots a l’una: “Junts som més forts, i us esperem cada partit perquè això sigui més màgic.”

LES FRASES

Aquest cap de setmana vam aconseguir el primer títol de la temporada i esperem que amb la vostra ajuda no sigui l’últim

PER ACLAMACIÓ

L’afició va premiar Umtiti i Dembélé, es va il·lusionar amb Vidal i va embogir amb Leo

MARLON, ABSENT

El brasiler té permís per viatjar a Itàlia i tancar així el seu fitxatge pel Sassuolo
Tenim una gran plantilla i els fitxatges ens faran millors. Prometem que farem tot el possible perquè la Champions torni aquí, al Camp Nou
Leo Messi
És un orgull molt gran ser capità. Sé el que comporta, però he tingut grans exemples. Puyol, Xavi i, l’últim, Iniesta. El trobarem a faltar
Compteu amb la nostra força, la nostra dedicació i el talent extraordinari d’aquests jugadors. Junts som més forts
Ernesto Valverde
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)