Barça

Oficial: Marlon, traspassat al Sassuolo de la Serie A

Mercat. El Barça traspassa el brasiler per 6 milions d’euros i es reserva un 50% dels drets del jugador. Si juga 50 partits, el Sassuolo es quedarà el 100% dels drets i abonarà 6 milions més

Marlon Santos jugarà aquesta pròxima temporada a les files del Sassuolo. Era un secret de domini públic. Ahir el Barça i el club italià van donar per tancada l’operació. L’oficialitat va arribar cap a les vuit del vespre, a poc més de vint-i-quatre hores de la fi del mercat al futbol italià (tanca avui a les 23 h).

El Barça havia estat buscant una sortida per al central brasiler durant tot l’estiu i després que se li tanquessin a última hora les portes de la Premier League i del Newcastle per un problema amb el permís de treball (a Anglaterra, recordem-ho, el mercat va tancar el dia 9), el club i el futbolista han acabat trobant una sortida satisfactòria per a les dues parts. El Barça traspassa Marlon per 6 milions d’euros fixos, que podrien ascendir als 12 milions si el central brasiler juga 50 partits amb el club italià. El Barça s’ha reservat un 50% dels drets econòmics del futbolista en el cas d’una futura venda. Aquesta clàusula, això sí, queda invalidada en el moment en què Marlon hagi jugat aquests 50 partits amb el Sassuolo. Llavors l’equip italià estaria obligat a abonar 6 milions d’euros més al Barça a part dels 6 d’ara i el Sassuolo passaria a tenir el 100% dels drets del jugador.

Marlon, que la temporada passada va jugar cedit al Niça, a la Ligue1, havia disputat els tres amistosos de la gira nord-americana amb el Barça, tots com a titular fent parella amb Clément Lenglet, però no comptava per a Valverde i el fet d’ocupar plaça d’extracomunitari ha acabat resultant determinant. La de Marlon ha estat una situació similar a la de Yerry Mina, damnificats per les arribades de Malcom, Arthur i Arturo Vidal.

Amb el traspàs de Marlon, el Barça augmenta els ingressos per vendes en aquest estiu fins als 130,15 milions d’euros (més 15 en variables), xifres rècord i que poc tenen a veure amb la caixa feta els últims anys.

INGRESSOS

130,1
milions d’euros
ha percebut el Barça amb vendes fins ara.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)