Barça

Un oblit molt sorprenent

Sorpresa. La UEFA anuncia els tres finalistes al premi del millor jugador de l’any i deixa fora del podi Leo Messi malgrat que va guanyar dos títols, la lliga i la copa del Rei, i va ser el Bota d’Or

Costa de creure però Leo Messi no és entre els tres millors jugadors de l’any segons la UEFA, que ahir va anunciar els tres finalistes al premi del millor jugador de l’any i sorprenentment va deixar fora del podi el geni argentí. Un oblit incomprensible quan el que es valora són els mèrits fets durant l’any en un club europeu i Messi va guanyar un doblet amb el Barça, la lliga i la copa del Rei, i gràcies als seus 34 gols va assolir el pitxitxi de la lliga espanyola i també la Bota d’Or com a màxim golejador d’Europa. Però ja se sap que a l’hora de valorar aquests guardons, com la Pilota d’Or, té molt de pes el que s’hagi fet en la Champions, i en aquesta competició el Barça no va passar dels vuitens. Messi, amb 55 punts, ha quedat cinquè en la classificació.

El guanyador se sabrà el 30 d’agost durant el sorteig de la fase de grups de la Champions i els tres finalistes són Cristiano Ronaldo, campió amb el Real Madrid, Modric, que també va ser el millor en el mundial de Rússia, i Salah, pitxitxi de la Premier i finalista de la Champions amb el Liverpool.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)