Barça

Tres fronts oberts però molt difícils de tancar

Fitxatge. El Barça està satisfet amb la plantilla actual però continua treballant en l’arribada de Rabiot, Pogba o De Jong. És molt difícil, però esgotarà les possibilitats

El Barça està satisfet amb la plantilla actual, i amb els quatre fitxatges fets, Arthur, Lenglet, Malcom i Arturo Vidal. Fins i tot Bartomeu es va atrevir a augurar “un any històric”. Tot i això, ningú dona encara la plantilla per tancada i la secretaria tècnica treballa en incorporar un migcampista més. I no un qualsevol, sinó un de primer nivell i que ha estat entre les prioritats al llarg de l’estiu, com seria Adrien Rabiot, Paul Pogba o Frenkie de Jong. En tots tres casos, el Barça ha anat topant amb els seus respectius clubs, un mur a l’hora de negociar, però no descarta tenir èxit d’aquí al final de mercat. Com a mínim esgotarà les possibilitats, tot i que són poques.

La relació entre el Barça i el PSG continua sense ser bona, però Rabiot, que acaba contracte l’any vinent, continua sense renovar. Davant la possibilitat que marxi de franc l’any que ve, doncs, no es pot descartar que a París s’avinguin a una possible sortida. Sense ser un club venedor, a més, sí que podria tenir ara la necessitat de vendre si inverteix més en fitxatges per evitar el fair play financer.

En el cas de Pogba, i amb el mercat a Anglaterra ja tancat, sembla quasi impossible que el Manchester United accepti desprendre-se’n ara. A més, s’hi suma el preu, que difícilment baixaria dels 150 milions d’euros. L’únic que juga a favor del Barça és que el jugador francès està a disgust amb Mourinho, i si la cosa va a més, podria pressionar per abandonar Old Trafford. No es pot descartar fins i tot que ho fes de cara al gener.

Tampoc és gens senzill que l’Ajax deixi marxar ara De Jong, i així ho ha fet saber al Barça ja diversos cops aquest estiu. Però el desig del jove migcampista holandès (21 anys) és jugar tard o d’hora de blaugrana i el conjunt ajacied encara ha de disputar l’última eliminatòria de la prèvia de la Champions, contra el Dinamo de Kíev. En cas de derrota, treure’l d’Amsterdam aquest estiu seria, si més no, menys difícil. Si no, el Barça confia fer-ho d’aquí a un any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)