Barça

El calendari que ve convida a les rotacions

Carregat. Després de rebre l’Osca, arriba la primera aturada per seleccions, i a la tornada tocarà visitar Anoeta i afrontar 3 o 4 dies després l’estrena en Champions

El Barça rebrà diumenge l’Osca (18.30 h) altre cop després d’haver tingut tota una setmana sencera per preparar aquest partit, fet que pot convidar a pensar que Valverde encara no aposta en excés per les rotacions i continua mantenint bona part del bloc de la temporada passada. El que pot condicionar, però, l’alineació és tot el que vindrà després, ja que després d’aquest inici de curs més relaxat gairebé no hi haurà treva.

El duel contra el conjunt aragonès serà l’últim abans de la primera aturada per compromisos de seleccions, fet que comportarà un èxode de la majoria de peces clau de la plantilla, encara que aquesta vegada, jugadors com ara Messi, que de moment no disputarà aquests amistosos amb l’Argentina, i Piqué, que ha decidit posar punt final a la seva trajectòria amb la selecció espanyola, es quedaran a casa. A la tornada dels compromisos de seleccions, amb el consegüent desgast en molts dels integrants més importants de la plantilla, el calendari començarà a anar carregat. El Barça reprendrà la lliga amb la sempre difícil visita a Anoeta, on hi haurà el dubte de quin serà l’estat de la gespa, ja que s’instal·larà només deu dies abans. Tres o quatre dies després del duel a Sant Sebastià, depenent del sorteig de demà, el Barça s’estrenarà en la Champions, per rebre el cap de setmana següent el Girona.

A continuació, i fins a la següent aturada, hi haurà també dues setmanes amb dos partits. En la primera, a Leganés i al Camp Nou contra l’Athletic, i en la segona, amb una altra jornada de Champions i un duel de lliga molt difícil, a Mestalla. L’hora dels fitxatges, doncs, pot arribar en aquests pròxims partits, començant ja pel de diumenge contra l’Osca.

2 de setembre
BARÇA - OSCA
3-12 de setembre
PARTITS DE SELECCIONS
15 de setembre
REAL SOCIEDAD - BARÇA
18/19 de setembre
1a JORNADA CHAMPIONS
23 de setembre
BARÇA - GIRONA
26 de setembre
LEGANÉS - BARÇA
29 de setembre
BARÇA - ATHLETIC
2/3 d’octubre
2a JORNADA CHAMPIONS
6/7 d’octubre
VALÈNCIA - BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)