Barça

De Jong: “Potser algun dia jugui al Barça”

Mercat. El jove migcampista, que es manté en l’agenda blaugrana de cara al futur proper, reitera que aquest curs continuarà a l’Ajax

L’Ajax serà un dels 32 equips presents aquesta tarda en el sorteig de la fase de grups de la Champions. El conjunt d’Amsterdam s’hi va classificar després de superar l’eliminatòria que l’ha enfrontat al Dinamo de Kíev. Ho va confirmar el 0-0 registrat dimarts en la tornada jugada a Ucraïna, que va fer bo el 3-1 de la setmana passada a l’Amsterdam Arena. Llavors Frenkie de Jong, per qui el Barça s’ha interessat aquest estiu, ja va comentar que donava per fet que aquesta temporada seguiria vestint els colors ajacied. Una previsió que va confirmar després del partit de dimarts en unes declaracions a la cadena NOS. “Volia jugar al Barça i potser algun dia ho faci, però aquesta temporada no”, va expressar.

El jove migcampista de 21 anys, però, continua a l’agenda de la secretaria tècnica blaugrana, que valora les seves qualitats com a pivot de tall defensiu. L’expectativa és que els responsables de l’Ajax siguin més proclius a negociar la sortida del jugador en pròximes finestres de mercat.

La classificació per a la Champions, amb el benefici econòmic i esportiu que això implica, ha refermat la posició de l’Ajax de mantenir com a mínim un any més De Jong, per no perdre potencial a la plantilla. “Crec que serà un any molt divertit”, va pronosticar De Jong a la cadena NOS, i hi va afegir que li agradaria poder jugar contra el Barça en aquesta edició de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)