Barça

El temps s’esgota per a Rafinha

Mercat. El migcampista, que prioritza tenir continuïtat, hauria demanat a Valverde que el deixi sortir al Betis, tot i que el Benfica també apareix com a possible destí

Demà es tanca la finestra de mercat i en clau blaugrana l’interrogant se situa en el futur de Rafinha. Fins ara la fermesa de la secretaria tècnica del Barça a l’hora de demanar un traspàs per al migcampista hispanobrasiler o bé incloure una opció de compra obligatòria en cas de cessió ha fet que les negociacions amb el Betis s’hagin enquistat més d’una setmana. A més, el Barça posa un valor elevat al jugador, que voltaria els 30 milions d’euros i que supera amb escreix les possibilitats econòmiques que té el conjunt andalús a l’hora de resoldre l’operació. A més, en aquest escenari s’ha afegit un altre actor durant els darrers dies de mercat, el Benfica, que també estaria interessat a aconseguir els serveis de Rafinha. La classificació per a la fase de grups de la Champions, segellada ahir a la nit, amb el substanciós ingrés econòmic que això suposa, reforça les opcions del conjunt portuguès a l’hora de fer front a les pretensions del Barça. Sense oblidar que a nivell esportiu, li permet presentar-se a com un com un destí força atractiu.

El fet que a Ernesto Valverde no li faci res que Rafinha es quedi a la plantilla, conscient que sempre pot ser una peça útil, ha reforçat la voluntant del Barça a l’hora de voler una bona suma pel jugador en cas d’una sortida, a banda de restar-li presses a l’hora de negociar. Per contra, segons va informar ahir RAC1, el migcampista ha demanat al tècnic blaugrana que el deixi marxar al Betis. I és que prioritza disposar de continuïtat al camp, tal com va comentar el seu pare i agent, Mazinho, diumenge passat, sense descartar tampoc l’opció de quedar-se al Barça. La informació de RAC1 hi afegia que el Betis ha ofert 1,5 milions d’euros per la cessió, a banda de fer-se càrrec del sou del jugador i que l’opció de compra fos opcional.

El desig de Rafinha de disposar de minuts fa que el Betis mantingui les esperances. El seu tècnic, Quique Setién, ja ha expressat que vol disposar del jugador i ahir va ser Cristian Tello, que va compartir vestidor amb l’hispanobrasiler al Barça, qui va enviar un nou missatge des de Canal Sur Radio: “Seria un jugador que ens aniria molt bé, que ens aportaria moltíssim. Tant de bo es pugui realitzar l’operació i pugui estar amb nosaltres.” També va destacar que al Villamarín “disfrutaria moltíssim jugant a futbol”, així com de la ciutat i de l’equip. “El vestidor és sa, es tracta d’un equip que mou molta gent”, va assenyalar.

BENFICA

La classificació per a la Champions el reforça a nivell econòmic i el fa més atractiu

DESITJAT

“Ens aportaria molt. Tan de bo es pugui realitzar l’operació”, va destacar ahir Tello

Paco Alcácer: “Va ser fàcil decidir-me”

Paco Alcácer, que ahir ja va fer el primer entrenament amb el Borussia de Dortmund, va explicar en relació amb la seva cessió que el projecte que li havia presentat el conjunt alemany l’havia engrescat des del primer moment. “És un club molt gran, amb possibilitats de fer un bon futbol i amb jugadors amb qui ve molt de gust jugar. Hi ha un projecte que m’agrada molt i va ser molt fàcil decidir-me”, va manifestar.

El davanter de Torrent destaca la seriositat del Dortmund i l’interès demostrat a l’hora d’acordar amb el Barça la seva cessió: “Pel que he pogut observar els últims anys, és un club seriós i disciplinat, que té clar què vol. Amb mi ho ha demostrat i espero retornar aquesta confiança en el terreny de joc.”

El seu nou tècnic, Lucien Favre, va assenyalar ahir que ja preveu disposar d’Alcácer de cara al partit del cap d’aquest cap de setmana al camp del Hannover. No serà fins després de l’aturada de seleccions que el davanter tindrà l’oportunitat de jugar davant de la seva nova afició al Signal Iduna Park. “Sempre he vist el camp ple, és un fet sorprenent i això ajuda molt l’equip”, va destacar Alcácer sobre l’ambient de l’estadi del Dortmund.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)