Barça

Rafinha, les cartes marcades

Mercat. El Betis ofereix per la seva cessió 1,5 milions, pagar la fitxa i una opció de 25 milions que podria ser obligatòria segons el seu rendiment

Avui a les 23.59 h es tancarà la finestra estival del mercat de fitxatges. El Barça pràcticament ja té tots els deures fets, després d’haver tancat la cessió de Paco Alcácer al Borussia Dortmund i només li queda pendent la carpeta de Rafinha. En aquest sentit, la tranquil·litat en la secretaria tècnica blaugrana és absoluta, perquè si el futbolista s’acaba quedant no serà pas cap problema, com sí que ho hauria estat en el cas d’alguns altres jugadors. Valverde ja ha dit que no veu amb mals ulls quedar-se Rafinha, després de veure’l durant la pretemporada, però també és comprensiu amb els desitjos del futbolista, que ja li ha demanat que li obri les portes perquè vol jugar i sap que en el Barça ho tindrà molt difícil. Aquesta setmana Rafinha va parlar amb el seu entrenador i li va comunicar obertament que volia marxar a un altre equip.

El Betis és el club que té més possibilitats d’endur-se’l, després que en aquests últims dies el Benfica també s’hagués interessat per la seva situació. Malgrat que en el club portuguès podria disputar la Champions, Rafinha sap que en el Betis molt possiblement tindrà la titularitat o bé disposarà de molts minuts. L’entrenador de l’equip andalús, Quique Setién, ha reconegut públicament que estaria encantat amb el fitxatge del blaugrana i ha demanat als dirigents del seu club que facin un esforç per portar-lo. Doncs bé, l’última proposta que han fet al Barça és la definitiva, així que totes les cartes estan marcades. L’oferta que fan al Barça és pagar 1,5 milions d’euros per la cessió de Rafinha, assumir el cost de tota la seva fitxa d’aquesta temporada, i una opció de compra de 25 milions d’euros a arribar mitjançant algunes variables i que podria acabar sent obligatòria segons el rendiment del jugador.

Aquest punt és el que podria acabar desencallant l’operació, perquè el Barça no estava disposat únicament a cedir-lo. Exigeix un traspàs o, com a mínim, una opció de compra obligatòria. Després de la mala experiència amb l’Inter de Milà no volen tornar a arriscar-se. Tenint en compte la petició del jugador, que vol anar al Betis, el Barça està meditant acceptar aquesta última proposta, sobretot perquè l’opció de compra pot ser obligatòria en funció dels partits que jugui. I tenint en compte el gran interès dels verd-i-blancs, s’espera que en jugui molts a les ordres de Setién. Segons va informar RAC1, el club blaugrana ha ofert la renovació a Rafinha perquè acaba contracte el 2020, i si marxa només cedit podria tornar la temporada vinent per acabar de marxar lliure.

RAFINHA

Va demanar a Valverde que li obrís les portes perquè vol jugar, i aquí és difícil

EL BARÇA

Acceptarà la proposta però vol que el jugador primer renovi amb ells

Bartra i Tello l’animen perquè fitxi pel conjunt andalús

Marc Bartra i Cristian Tello han recomanat a Rafinha que fitxi pel Betis. “És un jugador que té molt bones condicions, a nivell tècnic, tàctic i de treball. És clar que és un jugador que ens pot aportar moltíssim, i més sabent que tenim molts partits”, va dir. Bartra, que també és amic seu des de fa anys, va revelar que li ha explicat que s’hi està molt bé, en l’equip andalús. Paraules molt semblants a les de Cristian Tello. “Seria un jugador que ens aniria molt bé, que ens aportaria moltíssim. Tant de bo es pugui realitzar l’operació i pugui estar amb nosaltres. Aquí disfrutaria moltíssim jugant a futbol, de la ciutat i de l’equip. El vestidor és sa, es tracta d’un equip que mou molta gent”, va assenyalar l’extrem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)