Barça

La sort somriu al Madrid

Champions League. Els de Julen Lopetegui s’enfrontaran al Roma, el CSKA i el Viktoria Pilsen, mentre que el València queda enquadrat en un grup dur, amb el Juventus, el Manchester United i els Young Boys

El Real Madrid i la Champions sempre han mantingut una relació especial, i en el sorteig de la fase de grups es va tornar a demostrar, perquè la fortuna es va aliar amb els de Julen Lopetegui. El conjunt madridista s’enfrontarà amb equips força accessibles, com son el Roma –el botxí del Barça la temporada passada–, el CSKA de Moscou i el Viktoria Pilsen. La sort, per contra, va ser esquiva amb el València en el seu retorn a la màxima competició continental. Ha quedat enquadrat en el que es podria considerar com el grup de la mort, amb el Juventus, el Manchester United i els Young Boys. L’Atlético de Madrid, per la seva banda, és el principal favorit per passar primer del seu grup, malgrat que s’enfrontarà amb el Borussia Dortmund de Paco Alcácer, el Mònaco i el Bruges belga. Els de Simeone ja fa temporades que s’han situat en l’elit dels clubs europeus, i en aquesta s’ha reforçat molt bé.

El sorteig va tractar bé el Manchester City de Pep Guardiola, un dels grans favorits en aquesta edició i que està fent un magnífic futbol. Els seus rivals seran el Xakhtar Donetsk, que s’ha reforçat amb sis jugadors; l’Olympique de Lió i el Hoffeinheim, que va acabar quart en la Bundesliga. El finalista de l’edició passada, el Liverpool, també ha quedat en un grup potent amb el PSG de Neymar i Mbappé, el Nàpols i l’Estrella Roja. El duel entre Neymar i Salah serà un dels grans atractius en l’enfrontament entre aquests dos equips. Els francesos tenen, des de fa anys, la Champions com a gran objectiu.

El Bayern de Munic ha quedat enquadrat en un grup d’històrics, amb el Benfica i l’Ajax, que això sí, ja no està entre els millors equips d’Europa, i l’AEK d’Atenes. Els holandesos, amb quatre Champions en el palmarès, són un dels equips més joves de la competició i tenen com un dels jugadors de referència De Jong, objecte de desig del Barça. El grup que queda és el més fàcil però té tres campions de lliga. És el format pel Porto, el Lokomotiv de Moscou, el Galatasaray i el Schalke 04.

EL CITY

El sorteig va tractar bé l’equip de Guardiola, un dels favorits per guanyar el títol

DUEL INTERESSANT

El Liverpool de Salah, el subcampió, té en el seu grup el PSG de Neymar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)