Barça

Possible falsificació de firmes en el cas Abidal

Polèmica. El digital El Confidencial insisteix en irregularitats en el trasplantament de fetge i assegura que la firma del donant va canviar en el pas de documents del registre civil cap al Clínic

La fiscalia ha descobert que com a mínim un dels documents del trasplantament de fetge d’Éric Abidal hauria estat falsificat. La titular del jutjat d’instrucció número 28 de Barcelona encara ha de decidir si reobre el cas, però segons El Confidencial hi ha irregularitats en l’acta de conformitat, un document clau. La del registre civil, que autoritza la donació, no coincidia amb la que es va facilitar a l’’Hospital Clínic, on es va fer l’operació.

Així, si la fiscalia volia reobrir el cas per un possible tràfic d’òrgans, ara hi ha sumat falsedat documentat. L’acta original tenia cinc signatures, mentre que en la del Clínic la firma del donant és diferent. I hi ha signatures que canvien d’ubicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)